top of page

Hucks news 2020

Velkommen til oversigten over 2020-nyhederne i Hucks!

April

6. Sep. 2020 - DM Beach 2020

I går blev Danmarksmesterskaberne i Ultimate på sand afholdt på Hornbæk Strand, hvor vi sendte vores damer afsted. Vejret viste sig fra den bedste side ved at give hele paletten af regn, voldsom meget regn, lidt mere regn og til tider dukkede solen frem. Efter sidste års førsteplads var ambitionerne sat derefter, men vi måtte efter en spændende semifinale mod Spinners, som trak ud i universe, acceptere en 3. plads. Vi ser nu frem mod næste forår, hvor Europamesterskaberne for klubhold i ultimate på sand afholdes i Portugal med vores deltagelse.

1. Apr. 2020 - CPH Hucks News Magazine - Forårsudgave

CPH Hucks lancerer et Nyhedsmagasin!

Vi har arbejdet på at finde ud af, hvordan vi kan 'brande' vores klub og fede sport bedre gennem friske idéer, og dette magasin er et initiativ, vi er stolte over at præsentere!

Det er en opgradering af vores 'Hucks News', som normalt udgives internt i vores klub. Men vi tænkte, hvorfor ikke tage det i næste nivaeu, og dele den med resten af det danske Ultimate-miljø på en ny vej?

Magasinet vil blive udgivet digitalt 4 gange om året, og vil indeholde fede artikler som spillerprofiler, events og meget mere! Så få din kopi i dag af den første udgave af 'CPH Hucks News Magazine' med et eksklusiv dobbel frontcover af vores helt egn 'Starboy'!

God fornøjelse med at læse den!

(Klik på billederne for et link til magasinet)

23. Marts 2020 - CORONA UPDATE

Pga. den nuværende COVID-19--situation i Danmark er alle aktiviteter og træninger i CPH Hucks suspenderet. indtil vi hører nærmere fra regeringen og DFSU.

Vores træningstider for udendørssæsonen 2020 vil blive opdateret i nærmeste fremtid.

Tak for jeres forståelse og tålmodighed.

Pas på jer selv derude.

 

Mvh CPH Hucks

IMG_8872.JPG
Marts
8. Marts - 2020 - Talent Turnering - DTU 

I dag havde Hucks medbragt vores nye stjerner + nogle seje, rutineret trænere til DTU for at kæmpe imod andre nye talenter til en DFSU talent turnering.

 

Med mange fede kampe viste vi skøre kasts, modige blokeringer og meget mere, hvor vi lærte meget fra hinanden!

 

Hucks endte på en solid 5. plads.

 

Ellers havde vi Hucks Junior spillere med i dag, som spillede med Zyborg United, og de viste, hvor seje vores unge hucksere er!

 

Tak til DTU for at være vært til turneringen og til breddeudvalget for at planlægge den.

IMG_8848_edited.jpg
29. Feb 2020 - 2. DM Runde

I dag var en fed dag for vores damer og herrer at være i aktion til hallerne hos DTU.

 

Selvom nogle af resultaterne ikke gik vores vej, viste vi stadig den bedst mulige fight og spirit, vi kunne give, der gav stærke momenter af fede spil, men som også gav trætte ben på den gode måde.

 

VI fik også set nogle af vores 'next-gen' spillere på banen, og de viste deres potentiale, hvilket gør os ekstra spændte på at se deres udvikling i den kommende tid.

 

Stort tak til DTU for at være værter til eventet med musik, kaffe, popcorn og efterfest.

IMG_8797.JPG
IMG_8800.JPG
Februar
24. Feb 2020 - Ny Hucks Bestyrelse

I går havde vi vores årlige general forsamling, hvor vi diskuterede det seneste år, der var gået, vores økonomi og hvad der kommer til at ske i 2020.

Vi valgte også at stemme for en ny bestyrelse for år 2020, hvor de nye medlemmer vil gøre deres bedste for at sørge for, at vores skønne klub forbliver fed, og leverer en god indsats for det danske Ultimate miljø, som vi plejer at gøre.

Vi sender en stor tak for vores 2019 bestyrelse for deres hårde arbejde i det seneste år, inkl. vores trænere, som har gjort træningerne fede og intensive.

Men vi sender en særlig tak til de spillere, som arrangerede Udendørs DM Finalestævnet i 2019. Vi er dybt taknemmelig, da vi ved, at de gav alt, hvad de havde i sig for at sørge for, at hele Ultimate-Danmark havde en skøn weekend i Albertslund, både på og uden for banen.

Nu ser vi frem til et spændende år 2020, med udsigt til nye fede oplevelser og dejlige minder at se tilbage på med nye spændende projekter i dansk Ultimate.

Vi ses på banen!

IMG_8784.JPG
6. Feb 2020 - Skole-OL

Vi er en del af det nye samarbejde med Skole OL og er utrolig glade for skulle afvikle et lokalstævnet på Ryparken Idrætsanlæg d. 13. maj!

Vi glæder os til at udbrede sporten til lokale 7.klasser!

26. Jan 2020 - DIS Activities Fair

 

Vi repræsenterer CPH Hucks til DIS Activities Fair!

Denne uge havde vi en fed onsdag aften, hvor vi fik diskuteret Ultimate Frisbee med amerikanske udvekslingsstuderende hos DIS, og det var super sjovt!

Tak til alle, som vi snakkede med - VI håber at se jer til en træning.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os, og du vil høre tilbage fra os hurtigst muligt!

84334856_2692301574210896_12119032253309
Januar
Bund af siden
bottom of page